Χυλός βρώμης με σύκα και κανέλα
Εσένα σε επηρεάζει ο καιρός στην επιλογή των γευμάτων σου;
Περνώντας από το καλοκαίρι σιγά σιγά στο Φθινόπωρο το σημερινό μου πρωινό ήταν μια μίξη
Λίγο από καλοκαίρι με τα σύκα.. λίγο από φθινόπωρο με την επιστροφή του porridge.
Χυλός βρώμης με σύκα και κανέλα λοιπόν και εάν θέλεις να τον δοκιμάσεις ορίστε η συνταγή:
130ml γάλα (ζωικό ή φυτικό)
20γρ βρώμη (3 κουτ. σούπας)
φρέσκα σύκα
κανέλα
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεις και παράλληλα ανακατεύσεις το γάλα με τη βρώμη.
Αφού έχει την σύσταση που επιθυμείς το βάζεις σε ένα μπολ και προσθέτεις τα φρούτα σου και την κανέλα!
Αυτή την εποχή που τα φρούτα είναι τόσο γλυκά, συνήθως δεν προσθέτω μέλι.
Το συγκεκριμένο πρωινό σου παρέχει:
Φυτικές ίνες ΆΡΑ κορεσμό για περισσότερη ώρα
Γλυκιά γεύση για όσους από εσάς αγαπάτε τα γλυκά πρωινά
είναι πλήρης 3άδα (Γάλα – Βρώμη- Σύκα)
Τόλμησε να δοκιμάσεις νέες γεύσεις!
Σου θυμίζω πως ισορροπημένη διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή!